YALOVA / TERMAL - Termal Halk Eğitimi Merkezi

Halit KILIÇ - Müdür

20.05.1962 Tarihinde Giresun İli  Espiye İlçesine bağlı ARALICAK Köyünde Doğdu. İlkokulu kendi köyünde Ortaokul ve Liseyi Espiyede bitirdim. Liseden sonra Siirt Eğitim Enstitüsünü Haziran 1984 yılında bitirerek 14.03.1985 Tarihinde Düzce Akçakoca İlçesine bağlı Kurugöl Köyünde Öğretmenliğe başladım. Burada 1999 Yılına kadar Öğretmenlik yaptıktan sonra 1999 Yılında Yalova ÇINARCIK İlçesi Hüdaverdi Aydın İlkokuluna atandım. 2002 Yılına kadar burada sınıf öğretmeni olarak çalıştım ve 2002 Yılında  Çınarcık İlköğretim  Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Burada 10 Yıl görev yaptıktan sonra Kısa bir dönem Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. Daha sonra Yalova iline bağlı Armutlu ilçesi Fıstıklı İlköğretim Okuluna Okul Müdürü Olarak atandım.Burada bir buçuk yıldan fazla görev yaptım. Buradan sonra Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulunda Okul Müdürü Olarak 12.11.2013 tarihinde göreve başladım. Daha sonra Yeniden Görevlendirme sonucu  Termal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandım ve 22.06.2021 Tarihinde göreve başladım.Evli ve 4 çocuk babasıyım.