YALOVA / TERMAL - Termal Halk Eğitimi Merkezi

Kas

YAZ KURSLARI SEZON FİNALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

KURUMUMUZDA ÇEVRE GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARINDAN...

Kas

TERMAL HALK EĞİTİMİ MERKEZİ OLARAK OKULLARDA ROBOTİK KODLAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR. TEBRİKLER ÇOCUKLAR.

Ekm

YENİ MAHALLE KÖY YAŞAM MERKEZİMİZDE 6 ADET KURSLA KÖY HALKINI HEM KÜLTÜREL HEMDE SANATSAL ETKİNLİKLERLE BULUŞTURUYORUZ.

Ekm

2022 YILI YAZ KURSLARI GÖRSEL SANATLARDA RESİM, OKÇULUK VE TİYATRO OYUNLARI SEZON FİNALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Tem

Değerler eğitimi, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla önem verdik.

Tem

Yöneticilerin ve eğitimcilerin kişisel ve mesleki gelişimi çalışmaları yapıldı.

Tem

Kurumsal kapasitenin geliştirilmesi ve fiziki imkânların iyileştirilmesi anlamımda Yeni Mahallede 2 sınıf aldık.Bu sınıfları Eğtim Öğretime hazır hale getirdik.

Haz

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce özel eğitime muhtaç kişilere açılan Doğal Malzeme ve Geri Dönüşüm Malzelelerinden Üretim Kursu altı aylık çalışmalarının ardından tamamlandı. Yapılan birbirinden güzel çalışmalar bir sergiyle halkımızın görüşüne sunuldu. Açılışa Kaymakam Soner Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Özel, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Kursiyerlerin ürettiği ürünleri standlarda tek tek inceleyen Kaymakam Erol, kursiyerlere ve Halk Eğitim öğretmen ve yöneticilerine teşekkür etti.

Haz

Amigurumi Kursu Tamamlandı.

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan oldukça popüler olan Amigurumi Kursu, yaklaşık altı aydır devam etmekteydi. Kurs tamamlanarak kursiyerlere belgeleri verildi. Törene İlçemiz Kaymakamı Soner Erol, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel ve bazı protokol üyeleri katıldı. Açılışta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halit Kılıç tarafından kurs hakkında açıklayıcı bir bilgilendirme yapıldı Günümüzde teknoloji ile birlikte sanal alışkanlıklar hız kazansa da emeğin ve sabrın eşsiz birleşimi olan el sanatlarının önemi giderek artmaya devam etmektedir. El sanatları içinde yer alan Amigurumi de (örgü dolgu oyuncak) son dönemlerde tüm dünyada oldukça popüler hale gelmiş, yapılması çok da zor olmayan keyifli bir hobidir.

Termal Okuyor!

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2021 yılı Ekim ayından bu yana yürüttüğü "Termal Okuyor" kampanyasında merkez müdüründen kursiyerlere kadar tüm personel her gün belirli saatlerde kitap okuyor. Hiç aksamadan yürüyen kampanya büyük memnuniyet uyandırdı. 11 Mayıs 2022 tarihinde İlçemiz Kaymakamı Soner Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin özel, Şube Müdürü Aşık Cemal ARVASile beraber kampanyayı ziyaret etti. Kaymakam Erol, kampanyaya katılanları ve yöneticileri tebrik etti.