YALOVA / TERMAL - Termal Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Termal Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda Öğretmen Aysel ÖZKAN'ın  günün anlam ve önemini belirten konuşması,Termal Ortaokulu öğrencileri tarafından coşkuyla  okunan şiirler, öğrenciler tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi ve yöneticilerin hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuma Yarışması İlçe birincisi seçilen öğrenci Hiranur DİLAN'ın İstiklal  Marşı'mızı coşkulu bir şekilde ezbere okuması katılımcıları oldukça duygulandırdı. Program sonunda Termal Kaymakamı Faruk DOĞRU tarafından İlçe birincisi seçilen  Hiranur DİLAN'a başarı belgesi ve ödülü verilerek öğrenci tebrik edildi.

Mrt

Engelsiz Bireylerin Sergisi Muhteşemdi

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce eğitilen engelsizler ENGEL TANIMADI. HER BİREY BİR ENGELLİ ADAYIDIR diyerek El Emeği Göz Nuru ile oluşturdukları Ürünlerini Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda sergilediler.  Sergiye İlçe  Kaymakam Sayın Faruk Doğru, Belediye Başkanı Sinan Acar, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özel, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve halkımız katılarak engelsiz vatandaşların yanında olduklarını gösterdiler.